Location

Handyside Gardens is het eerste publieke park bij King’s Cross in het centrum van London. De tuinen zijn prachtig ontworpen met verhoogde plantenbeddingen, zitplaatsen en een beekje.

Het uitgangspunt van dit ontwerp was om een volwaardige tuin te creëren in het centrum van Berlijn.

In 2010 werd de historische kruidtuin in Mechelen heraangelegd door de architect Benoït Fondu. Hij maakte een ontwerp waarin planters in de vorm van hopbellen voorkwamen.

CorTen®-staal kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Dit project in Kopenhagen is hier een mooi voorbeeld van.

De klant wenste een duurzaam groenelement binnen het schoolgebouw. De architect koos daarom voor een contrasterende look met groen en CorTen®-staal.

Midden in het prachtige Hyde Park ontwierp de wereldberoemde architecte Zaha Hadid het nieuwe bijgebouw voor de Serpentine Gallery. Het gebouw weerspiegelt haar architecturale stijl.

In 2013 kochten de eigenaars een verouderde stadswoning in het centrum van Antwerpen. Na het renovatiewerk in de woning, werd de kleine binnenkoer onder handen genomen.

In deze weelderige tuin koos de aannemer voor een strakke kantopsluiting. Het CorTen®-staal dat uitzonderlijk 10mm dik is, zorgt voor een robuuste en duurzame oplossing.

In April 2012 opende de Jumeirah Group, een wereldwijde luxe hotelketen en een lid van Dubai Holding, haar eerste Europese vestiging.

Voor dit project creëerde tuinarchitect Benoît Fondu een ontwerp voor Garsy® waarbij het mogelijk was om een volledige kasteeltuin in buxus aan te leggen in een mum van tijd.

In 2010 opende Umicore, een globale materiaaltechnologie groep, een nieuwe hoofdzetel naast de bestaande fabriek in Hoboken, Antwerpen.

Om de bewoners van een nieuw wooncomplex een aangename leefruimte te bezorgen, besloot de architect om op het dak groene zones te creëren met plantenbakken.

De CorTen®-staal planters maakten het mogelijk om groene volumes te plaatsen op het dak van dit gebouw.

Het uitzonderlijke ontwerp voor het miljoenenproject aan het Hyde Park werd verwezenlijkt dankzij het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal.

Architect Benoït Fondu ontwierp een tuin waarbij de kunstwerken van de bewoner centraal moesten staan. Hij creëerde verschillende hoogteverschillen om dynamiek te brengen.

Men gaat steeds vaker op zoek naar duurzame oplossingen om groen te integreren in stedelijke gebieden.

Onze Greenwall wordt gebruikt als eyecatcher in de binnentuin van dit kapsalon. De architect wou het ontwerp van binnen doortrekken naar de buitenkant. En met groot succes!